پادکست تولید کردهاید ولی خیلی بازتاب خوبی نداشته است؟ پس حتما میکرفون درستی را برای این کار انتخاب نکردهاید. خیلی زود به سراغ خرید بهترین میکروفون برای استریم بروید. میکروفون مخصوص استریم انواع مختلفی دارد و ممکن است برخی از آنها برای کار شما خوب و یا نامناسب باشد، به همین دلیل برای اینکه کارهای تولیدی شما بازتاب بهتری داشته باشد باید بهترین میکروفون استریمینگ که برای کار شما مطلوب است را تهیه کنید. در این مقاله قرار است ما به شما در رابطه با بهترین میکروفونهای استریم بگوییم و شما را در زمینه خرید آن راهنمایی کنیم. برای اینکه تمامی نکات مهم میکروفونهای استریمینگ را بدانید تا انتها کنار ما بمانید.
تاثیر بهترین میکروفون برای استریم
فهرست مطالب
خرید بهترین میکروفون برای استریمینگ تاثیر زیادی در زمینهای که در آن فعالیت میکنید دارد. برای مثال شما پادکستهای متنوعی را ضبط میکنید و به اشتراک میگذارید اگر میکروفن خوبی نداشته باشید تا صدای شما را با کیفیت به گوش شنونده برساند میزان مخاطبان شما کاهش پیدا میکند. به همین خاطر است که تمامی افرادی که در زمینههای مانند تولید پادکست، ویدیو و … فعالیت میکنند، اولین تجهیزاتی که به دنبال آن هستند یک میکروفون مناسب است.
ویژگیهای بهترین میکروفون برای استریم
برای اینکه بهترین میکروفون مخصوص استریم را تهیه کنید باید در رابطه با ویژگیهای مهم این نوع میکروفونها آشنا شوید. برای آشنایی با این ویژگیها به موارد زیر دقت کنید.
1. محدوده فرکانس میکروفون
منظور از محدوده فرکانس میکروفون، نمایشی از محدوده صداهایی است که میکروفون میتواند تشخیص دهد. واحد اندازهگیری محدوده فرکانس میکروفونها هرتز (Hz) است که تعداد موجهای صوتی که در طول یک ثانیه در حال جریان است را نمایش میدهد. به هر مقدار که فرکانس بالاتر باشد، طول امواج نیز کوتاهتر میشود. این موضوع باعث میشود که زیر، بم و وضوح صدا افزایش پیدا کند.
2. پاسخ فرکانسی میکروفون
پاسخ فرکانسی همان دامنه فرکانسهای صوتی میکروفون است. معیار این پاسخ هرتز و کیلو هرتز است که باعث میشود پایینترین و بالاترین فرکانس مشخص شود. در حالت معمولی، سطح استاندارد برای پاسخ فرکانسی از عدد 20 هرتز تا 20000 هرتز است. مقدار بیشتر و یا کمتر از این بازه بیفایده است و تاثیری برای شما به ارمغان نمیآورد.
3. الگوهای قطبی میکروفون
الگوهای جهتی یا قطبی که با نام دیگر خصایت هدایتی نیز معروف است، توانایی یک میکروفون را در دریافت صدا از زاویههای مختلف نشان میدهد.
· الگوی قطبی همه طرفه
Omnidirectional یا همان میکروفون قطبی همه جهته از لحاظ حساسیت به صدا از همه جهتها برابر است. به بیان سادهتر میکروفون میتواند به صورت ۳۶۰ درجه صدا دریافت کند. نکته مهمی که باعث میشود این میکروفون برای استیمرها مناسب باشد عدم نیاز به تنظیم دقیق جهت میکروفون به سمت منبع صدا است.
اما باید گفت که این نوع از بهترین میکروفون برای استریم یک ویژگی منفی نیز دارد، جذب صدهای ناخواسته و اضافی محیط.
· الگوی قطبی دو طرفه
Bidirectional یا همان میکروفونهای دو طرفه که با نام Figure 8نیز شناخته میشوند. منظور از دو طرفه بودن یعنی این میکروفونها صدا را از دو جهت جلو و عقب در یافت میکنند. این نوع از بهترین میکروفون برای استریم بیشتر برای کسانی که زمینه فعالیت آنها مصاحبه محور است توصیه میشود زیرا کیفیت صدا شما و مهمانتان را با بالاترین کیفیت به گوش شنوندگان میرساند.
· الگوی قطبی کاردیوئید
تقریبا میتوان گفت بیشتر افرادی که در زمینه استریم در حال فعالیت هستند از این نوع میکروفون مخصوص استریم استفاده میکنند. میکروفونهای کاردیوئید صدا را از جلو دریافت میکنند و صداهای اضافی محیط را نیز حذف کرده و پخش نمیکنند. این موضوع باعث میشود کیفیت صدا شما در پادکست و یا ویدیویی که ضبط میکنید بهتر باشد.
انواع نحوه اتصال بهترین میکروفون برای استریم
انواع نحوه اتصال بهترین میکروفون برای استریمینگ به سه دسته USB ،XLR و TS/TRS/TRRS تقسیم میشود که در بخش زیر هر کدام از آنها را جداگانه بررسی میکنیم.
1. میکروفونهای XLR
میکروفونهایی به این نحوه اتصال بیشتر برای علاقمندان به موسیقی با کیفیت بالا، مناسب است. اما این نوع میکروفونها هزینه زیادی دارند زیرا به لوازم جانبی و رابطهای صوتی خارجی نیاز دارد. به صورت کلی مزایا و معایب این نوع نحوه اتصال عبارتند از:
· مزایا
- کیفیت صدای مشخص و واضح
- دارای گزینههای متعدد برای شخصی سازی و یا استفادههای گوناگون
- ضبط چندین منبع صوتی به صورت همزمان و با کیفیت
· معایب
- قیمت بالا
- روش پیچیده راهاندازی
- نیازمند به رابط صوتی
2. میکروفونهای USB
از این نوع میکروفونها بیشتر در زمینه محیطهای خانگی و ضبط پادکستها استفاده میشود. میکروفونهای USB، در اتصال بسیار راحتهستند و به پیچیدگی میکروفونهای XLR نمیرسند. این میکروفونها نیازی به کابل خارجی برای اتصال به کامپیوتر ندارد و مستقیما به سیستمها متصل میشوند. به صورت کلی مزایا و معایب این نوع نحوه اتصال عبارتند از:
· مزایا
- هزینه کم و مقرون به صرفه
- اتصال آسان و بدون پیچیدگی
- قابل حمل در هر مکان
- بدون نیاز به رابط صوتی برای اتصال به سیستم
· معایب
- کیفیت نهچندان بالا برای انجام کارهای حرفهای
- ضبط تنها یک منبع صدا در آن واحد
3. میکروفونهای TS/TRS/TRRS
اگر شما استریمیری هستید که این کار را با تلفن همراهتان انجام میدهید بهترین میکروفون برای استریم که مناسب شما باشد، میکروفونهایTS/TRS/TRRS است. این نوع میکروفونها به صورت مستقیم به تلفن همراه وصل میشوند و کیفیت صدایی مناسبی را به شما ارائه میدهند. به صورت کلی مزایا و معایب این نوع نحوه اتصال عبارتند از:
· مزایا
- مناسب برای اتصال به گوشی، تبلت و کامپیوتر
· معایب
- کیفیت صدای پایینتر نسبت به دو میکروفون قبلی
سخن آخر
با توجه به مزایا و معایبی که در مقاله در رابطه با بهترین میکروفون برای استریم توضیح دادیم، انتخاب یک میکروفون عالی بستگی به بودجه، نیازها، ترجیحات و زمینهای که در آن مشغول فعالیت هستید دارد. به طور کلی، مهمترین امر این است که میکروفونی را انتخاب کنید که بهترین کیفیت صدا و ارتباط را برای شما فراهم کند. یکی از فروشگاههایی که در زمینه خرید و یا انتخاب بهترین میکروفون استریمینگ میتواند به شما خدمات ارائه دهد و کمک کند، فروشگاه اکوسید است. فروشگاه اکوسید بهترین و با کیفیتترین خدمات را به مشتریان خود ارائه میدهد. برای کسب اطلاعات بیشتر و یا خرید میکروفون برای استریم، می توانید با شماره زیر تماس بگیرید.
سوالات متداول
1. کدام میکروفون برای استریم مناسبتر است؟
مناسب بودن یا نبودن میکروفون به نیاز و کاربرد شما بستگی دارد. برای مثال اگر شما فردی مبتدی در زمینه استریمینگ هستید و این کار را با تلفن همراه انجام میدهید بهتر است از میکروفونهای TS/TRS/TRRS استفاده کنید.
2. چه ویژگیهایی برای یک میکروفون استریم مهم است؟
مهمترین ویژگیهای یک میکروفون برای استریم عبارتند از: کیفیت صدا، الگوهای قطبی مناسب، نویز کنسلینگ و…
3. میکروفونهای USB بهتر است یا میکروفونهای XLR ؟
نمیتوان گفت دقیقا کدام یک از این دو نوع میکروفون بهتر است زیرا هر کدام از این میکروفونها قابلیت و ویژگیهایی دارند که دیگری ندارد. برای مثال میکروفونهای هزینه پایینتری دارند و یا نصب و اتصالشان راحتتر است، در صورتی که میکروفونهای هزینه بالاتری دارند و نصبشان پیچیده تر است.
دیدگاهی ثبت نشده است